Julmarknader med ekologiskt te 2016

Ylva på julmarknad Schysst jul i UppsalaSnart är det juligen och vi förbereder oss med drickbara klappar! I år är vi med på tre fina julmarknader i Stockholm och Uppsala.

Schysst jul i Uppsala 10 december

Även Uppsala lockar med en Schysst jul, där Missionskyrkan fylls av reko och eko och besökare med entusiasm och engagemang. Ett jätteroligt arrangemang där vi inte bara säljer te utan också köper våra egna julklappar 😉 I år har vi bland annat med oss tehuvor och våra nya Kombucha-paket!

Platsen är Missionskyrkan, Uppsala, lördag 10 december kl 11–17. Välkommen!

Julmarknad i Täby park 26 november

Två lördagar i adventstid slår Täby Park upp portarna till en eko, reko retro jul! Närproducerade, juldoftande godsaker, traktens hantverk och julens grönska samsas med fina julprylar från förr och antika föremål som blir perfekta, unika julklappar. Vi är med första lördagen, 26/11, och tar med hela vårt sortiment av goda ekologiska teer, tehuvor, tillbehör, och ett alldeles nytt Kombucha-paket!

Välkommen till Täby parks julmarknad lördag 26 november kl 11–15! Hitta dit.

Schysst jul i Stockholm 3–4 december

Vår jultradition! Schysst jul är en julmarknad där alla som deltar säljer varor som är tillverkade med hänsyn till människor och miljö. För fjärde året är Pekoe ekologiskt te med och pratar te med en sällsynt engagerad publik, som kommer för att hitta klappar som också gör gott. Vi har bland annat med oss våra nya Kombucha-paket!

Vi ses i ABF-huset, Sveavägen 41, lördag–söndag 3–4 december kl 10–16!

What Our Clients Say
4033 recensioner