Ekologiskt te på restaurang och kafé

Ekologiskt te forsby kvarnSatsa på att erbjuda en telista som matchar vinlistan i kvalitet! Vi kan hjälpa dig att ta fram en temeny med ekologiskt te som passar både för kafé, afternoon tea och restaurang. Du får ett bra, kvalificerat urval med vitt, grönt, svart te och oolong. Du får också den utbildning din personal behöver för att kunna hjälpa kunderna att välja, och för att kunna kombinera te med mat.

Det är inte svårt – det här behöver du:

1. Bra te.
2. Hett vatten, från vattenkokare, quooker eller espressomaskin.

3. Tekanna, med en bra insatssil.

Tidsåtgången är 3–4 minuter plus tiden för vattnet att koka upp. Servera teet nybryggt.

Så enkelt är det att visa omsorg om detaljerna – och dina gäster.

Te i termos

Har du inte möjlighet att brygga i kanna till dina gäster är färdigt te i termos ett betydligt bättre val än tepåsen. Brygg te så som det beskrivs ovan och häll upp i en serveringstermos. Smakar gott länge! Se bara till att inte använda en termos där det tidigare varit kaffe, då det kan ge en tråkig bismak till teet.

Ekonomiskt

Te är lönsamt. Inköpspriset är ca 3 kr för en liter te som bryggts efter våra rekommendationer – dvs 60 öre per kopp. Ännu bättre kan priset bli om du köper mycket.

Exklusivt

Att höja sig till en ny nivå i tekvalitet är enkelt. Satsa på rena teer från olika distrikt och enskilda tegårdar. Du ger på ett enkelt sätt dina gäster nya smakupplevelser och ny kunskap, och vinner alla tevänners hjärtan.

Vill du servera gott te i din verksamhet? Kontakta oss på te@pekoe.se eller 0171-14 20 90

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

What Our Clients Say
4092 recensioner