Leveranser och extravaganser

Att paketet kommer fort har ni nog vant er vid, både hos oss och hos andra handlare på nätet. Vid packar alltid direkt efter beställning och gör allt vi kan för att ha allt klart när PostNord hämtar varje eftermiddag. Men över leveranserna till oss kan vi inte styra.

Speciellt svårt har det blivit under sommaren och hösten 2021, då fraktpriserna har gått upp och kapaciteten har minskat. Te som vi beställt kommer helt enkelt inte iväg från ursprunget, eftersom det inte finns plats på fraktfartygen.

Under hösten har vi tyvärr fått se teer ta slut, som vi beställt mer av sedan länge. De är bokade, men de levereras inte. Vi är lika ledsna över det som alla ni som väntar på Yunnan och Jasmine Pearls. Teet är skördat, producerat och bokat, men det är inte levererat.

Det kan ta månader just nu – Yunnan-partierna perliminärbokade vi i april för leverans i augusti. Det senaste budet var att det skulle komma i månadsskiftet september/oktober. Men det är ännu inte här. Även Jasmine Pearls skulle kommit i augusti, men har enligt uppgift först nu lämnat ursprungslandet. Så vi får ha tålamod.

Mer glädjande är att vi fått ta i riktigt fin Darjeeling i år, med en riktig höjdare till Second Flush som senaste tillskott. Vi har också just beställt ett antal nya gröna teer och Oolong, som alla är mycket fina, och som breddar vårt sortiment rejält för dig som gillar de milda smakerna.

What Our Clients Say
4037 recensioner