En uppgraderad Earl Grey

Nästan på dagen för sju år sedan började vi sälja vår Earl Grey, som har blivit en storsäljare och mångas favorit under åren. Nu tar vi nästa steg och lanserar en ännu bättre Earl Grey, KRAV-märkt, med bättre spårbarhet och – tycker vi – högre kvalitet.

Earl Grey Rukeri är gjord speciellt för oss, på te från den fina tegården Sorwathe Rukeri i norra Rwanda, kombinerat med siciliansk äkta bergamottolja.

Eftersom Rukeri är FLO- och Rainforest Alliance-certifierade kan vi nu också märka med KRAV.

Spårbarheten och historien bakom teet är nämligen viktiga för oss. Vår gamla Earl Grey har varit bra, men vi har saknat historien bakom det te som blandats med bergamott. Nu har vi det, i vår alldeles egen Earl Grey – Earl Grey Rukeri från Pekoe ekologiskt te. Precis som tidigare är målet att ha ett te där en god, mjuk men fyllig tesmak kombineras med fin citrusdoft och -smak från äkta bergamottolja.

Nu blir det spännande att se vad alla våra Earl Grey-kunder tycker! Håller ni med oss om att det är ett ytterligare steg framåt? Glöm inte att recensera teet – det kommer en e-post efter nio dagar där du kan recensera det te du köpt. Vi håller tummarna!

Läs mer och köp Earl Grey Rukeri här.

What Our Clients Say
4092 recensioner