Rabattkoder hos Pekoe ekologiskt te

Alla gillar vi rabatt! Men vi på Pekoe ekologiskt te satsar istället på att sälja fina teer med så låga marginaler vi kan. 

Te är för billigt. Trots att våra teer är handplockade och tillverkade i en arbetskrävande manuell eller halvautomatisk process kostar det färdiga teer bara ett par kronor per liter. Därför försöker vi hitta ekologiskt te av hög kvalitet från gårdar som arbetar för bättre arbetsvillkor, och vi säljer dem med påslag som gör att teet ändå inte är mycket dyrare än konventionellt finte. Vi betalar gärna extra för ett te som är ekologiskt och schysst producerat.

Eftersom vi inte har stora marginaler på teet jobbar vi inte med stora kampanjer och sällan med rabattkoder. Tänk själv – när det är ”25% på allt” och fri frakt, hur mycket är egentligen själva varan värd då?

Vi har bara kvalitetste – inga lågpristeer som vi kan smaksätta med essenser och sälja dyrt och som kan subventionera några bra teer.

Därför jobbar vi hellre med prissättning som ger både tearbetaren, oss själva som jobbar med teet i Sverige och dig som kund ett bra pris ♥️

Här hittar du svart te, grönt te, te till Kombucha och oolong. Allt ekologiskt och värt sitt pris.

 

What Our Clients Say
3935 recensioner