Nya vänner

Nepal höstlov

Höstlöv med Nepal Pearls grönt teJust nu går vi i väntans tider – snart, snart (eller egentligen i början av nästa vecka) kommer en lastbil att bromsa in framför vårt lilla röda telager och börja lasta av säckar med nya, goda teer.

Några är gamla bekantskaper som behöver fyllas på, medan andra är nyfunna vänner. Te från Nepal har vi njutit av tidigare, nu får vi flera nya fräscha teer därifrån, inte minst gröna pärlor från Himalaya. En gammal favorit återkommer också, de långa vridna bladen Golden Yunnan 1st grade. Jag vet att åtminstone några av er har längtat efter det!

Två gamla favoriter saknar vi fortfarande. När får ni nytt Keemun-te? är en återkommande fråga till oss, men tyvärr, inget Keemun-te denna gång heller. Att hitta ett ekologiskt odlad Keemun, som dessutom smakar riktigt gott, är inte det lättaste. Men vi fortsätter leta, det lovar vi, för Keemun-te kan höra till en av de stora upplevelserna i tevärlden! Det jordiga och oborstade Yunnan Menglai Chashan är också saknat, samma sak där, vi fortsätter jakten efter de rena, äkta smakerna – vare sig det handlar om det milda och finstämda eller det rökiga och stalldoftande!

What Our Clients Say
4092 recensioner