Nya fraktalternativ med hemleverans

marlonbrando jobbar hemifranNu är det många som jobbar hemifrån, eller är hemma ändå – då är det bekvämt att få sitt te levererat till dörren. Vi minskar också köerna vid utlämningsställen, och därmed riskerna för smittspridning. Därför har vi nu infört flera alternativ för hemleverans.

Till dörren

PostNords tjänst Varubrev med leverans vid dörr betyder att brevbäraren, om paketet inte får plats i brevlådan, lämnar paketet vid dörren. Du får ett SMS om att paketet är levererat, och kan hämta det när det passar dig. Leveransen sker på egen risk, d.v.s du ansvarar för att ta in paketet så fort som möjligt.  Detta alternativ finns på paket upp till 2 kg inkl emballage och kostar 29 kr för små paket och 59 kr för de större.

Tjänsten innebär inte en hundraprocentig garanti för att paketet kommer till dörren. Brevbäraren kan välja att ta det till utlämningsställe om det inte bedöms säkert att lämna vid dörren.

Leverans till dörr fungerar inte med lantbrevbärare. Då kan du däremot, om paketet hamnat hos utlämningsställe, beställa leverans här.

Hemleverans

PostNord har en tjänst som heter Mypack Home. Den innebär att du får ett sms där du kan göra ditt eget val av hur du vill ha ditt paket levererat. Du kan personlig leverans, med kvittens och legitimering. Det är en mycket bra tjänst, om än dyrare, som vi erbjuder på de större paketen. Kostnaden är 168 kr eller 199 kr beroende på vikt.

Har du lantbrevbärare kan du alltid få ditt paket utkört. Efter att paketet kommit till utlämningsstället kan du beställa leverans här.

Här är våra köp- och fraktvillkor med all info om leveranserna.

Med en kopp ekologiskt te är det lätt att ta det lugnt därhemma!

 

 

 

What Our Clients Say
4030 recensioner