Träffa Pekoe på tre julmarknader

Julmarknad Wiks slott Fjärdhundraland

Här är årets julmarknader

Julmarknaderna är bland det roligaste vi gör – för då får vi träffa er! Det kommer alltid en hel del av våra kunder för att handla och hälsa, och det blir plötsligt mindre anonymt att vara e-handlare. I år är vi med på tre julmarknader – med garanterat glöggfritt te ?

Schysst jul Stockholm 30 november och 1 december 10–16

Schysst jul Stockholm julmarknad 2019 info 30/11 & 1/12 10–16

Schysst jul på Facebook.

Här, mitt i stan i ABF-huset på Sveavägen, samlas massor av rättvist producerade och ekologiska julklappar i en ovanligt vänlig julmarknad, med många engagerade människor att prata med, förutom alla fina kläder, matvaror och andra julklappar. Här köpte vi till exempel vår absolut bästa kavel till pepparkaksbaket:

brocc88dkavel fracc8an julmarknad


Julmarknad Wiks slott Fjärdhundraland

Jul på Wiks slott, Uppsala, 7 december 11–16

Jul på Wiks slott på Facebook

Wiks slott ligger på rätt sida om Uppsala för vår del. Vid Lårstaviken, den vik av Mälaren som går in mot Örsundsbro, ligger två slott på rad. Förra året var vi med på Salnecke slott (slotten närmast Örsundsbro) på en jätterolig och välbesökt julmarknad med lokal mat, historisk mat och hantverk. I år flyttar Fjärdhundraland vidare konceptet några kilometer längre ut åt Uppsalahållet, och samarrangerar med Wiks slott. Det kommer att bli en höjdare!

Fjärdhundraland om Wiks slotts julmarknad.


Schysst jul Uppsala

Schysst jul Uppsala 14 december 11–16.

Den här lördagen fylls Missionskyrkan i Uppsala av schyssta julklappar! Konceptet är i stort sett detsamma som Schysst jul Stockholm, men med delvis andra säljare och en annan publik – Uppsalaborna ?

Välkommen!

 

What Our Clients Say
3935 recensioner