Trollens örtsalt

Trollens örtsalt

Trollens örtsalt

Trollens örtsalt – ett mycket gott örtsalt som både ger fyllig sälta och är en god krydda till maten. Örtsaltet är gjort på rent bergsalt och obesprutade kryddor och grönsaker.

Trollens örtsalt produceras i Österunda i Uppland, två kilometer från vårt lager.

Det här saltet använder vi själva varje dag, eftersom det ger maten fyllig sälta och ger smaken en extra skjuts. Det godaste örtsaltet vi smakat!

Vikt: ca 225 gram.

45 kr

Fyllig sälta med umami av lök, libbsticka, selleri och örtkryddor. Perfekt ersättare till buljongtärningen!

Varumärke: Frö & Freja

Artikelnr: trollens-ortsalt - Behöver du hjälp? Nya betalningsmetoder kan bara läggas till vid utcheckningen. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp. Lämna feedback

Categories: ,

Det här innehåller Trollens örtsalt

Trollens örtsalt består av 6 olika olika örter och grönsaker, odlad i naturgödslad obesprutad jord, innehåller inga tillsatta kemikalier.

  • Bergsalt
  • Selleri
  • Libbsticka
  • Persilja
  • Mejram
  • Mangold
  • Gul lök

Bergsalt är ett naturligt, mycket rent salt som bryts i gruvor i Europa. Bergsalt anses som det miljömässigt bästa saltet, eftersom det inte är så energikrävande att producera som det vanliga vakuumsaltet och inte riskerar att innehålla mikroplaster och andra föroreningar, som havssalt.

trollens ortsalt janet marinTrollens örtsalt tillverkas av Janet Marin, Frö & Freja, i vackra Skattmansöådalen i Österunda, Fjärdhundraland, Uppland sedan över 30 år. På grund av pandemin kan hon inte vara ute på marknader och sälja sitt örtsalt, så nu säljer vi det istället här!

När du köper ditt örtsalt här stödjer du också en lokal mathantverkare nära oss!

Läs mer om örtsaltet här.

Independently verified
2880 recensioner